Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що не я погледнеш в E-per по номера на шасито?

Ако е след 09 2003, виж пин 6 от конектор "C" от последната скица, какъв цвят е и ако е жълт със синя ивица, изключи конектора и свържи проводника към шаси.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колеги, това нещо за какво служи? http://prikachi.com/images/378/9577378G.jpg
      Сиво-синият маркуч е за обратната нафта. Беше сцепен на едно място успях да го скъся, нахлузих го пак, но от там където влиза в черното "нещо" продължава да тече нафта. Гледам, че самият маркуч е с различен диаметър - долу на дюзите е по-малък, горе където влиза в онова нещо е с по-голям. Да препоръчате нещо?
      Алфа...всичко друго е компромис!
      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Стегни го с нещо. Аз го стегнах със свинска опашка, защото само това имах под ръка като протече. Вече година няма проблеми.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
          Стегни го с нещо. Аз го стегнах със свинска опашка, защото само това имах под ръка като протече. Вече година няма проблеми.
          Така и направих, обаче ми се струва, че създава налягане в маркучлетата дето свързват дюзите. А отгоре отново леко таи... Имам усещането, че е някакво запушване в тази черната кутия...

Comment

• Колеги, колата ми е със 17 джанти. 225/45/17 ли е точният размер, че дойде ред да я обзаведа с някоя гумичка.

Comment

• Да,това е оригиналния размер.
              166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

• Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщение
                Да,това е оригиналния размер.
                Мерси!

Comment

• Колеги фаровете и халогените имат по два отвора с подвити гумени завършеци Не трябва ли в тях да има дунапренчета Зимата много ми се потят халогените А при много влажно време сякаш и фаровете искат да се потят
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Колеги, само Ауто Италия ли могат да кажат евро категорията на колата или има и друг начин?

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                      Колеги, само Ауто Италия ли могат да кажат евро категорията на колата или има и друг начин?
                      И там не могат - моята я изкараха Euro2, въпреки че е Euro3.
                      Че и справката отне няколко часа и 20лв., това преди 5-6 години, сега може и да са се подобрили нещата де...
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Чек да питам тука,че във 156 раздела няма никой....за да се свали масления топлообменник зад масления филтър трябва ли да се сваля компресора на климатика 2.4 136 ?
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          И там не могат - моята я изкараха Euro2, въпреки че е Euro3.
                          Че и справката отне няколко часа и 20лв., това преди 5-6 години, сега може и да са се подобрили нещата де...
                          По VIN не може ли. Трябвало им продуктовият номер/код.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Това, което пиша се отнася за коли произведени след 09 2003.

Ако колата е произведена преди 09 2003 виж дали проводникът на пин 1 от конектора "E" на скицата е бял и направи окъсяването на него. Пак при изключен от клюкарката конектор.

Някъде намирам скицата на клюкарката с разменени означения "C" и "E"

демек виж пин 6 на конектор С от последната скица, ако си сигурен че колата ти е произведена през 2004.

Талянска му работа - тия двамцата Тоци Бегали и Фермани Ментаци, могат да ти вземат здравето
                            Намерих другия пин 6, който е жълто син кабел. Свързах го към маса и халогените пак не светнаха. Това елиминира проблем в клюкарката предполагам и започвам да търся за прекъсната маса някъде? А бял проводник няма никъде...хахах. Луда работа.

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                              та гледам колегите в другите раздели си имат такава тема, форума си има и блато и си разсъждавам така или иначе тука сме малко, познаваме се почти всичките, писнали сме си и т.н. почти всяка тема отива към спам - що пък да не си полафим тука на воля По въпроси коя версия е по-яка - фейслифт или не, печките ни топлят ли през зимата или бензина е по-добър .. примерно.
                              Ето! Точно тук е мястото да се включа и аз.
                              Всички се познавате - да, ама не.
                              Аз съм нова. И съм жена. Не съм блондинка, но все пак съм жена... Мъжът ми и синът ми разбират от велосипеди, но не и от коли.
                              А аз си харесвам Алфата!
                              Всички наоколо ми обясмяват, че няма такава кола, и че трябва да се отърва и да си купя нещо "нормално", но аз искам да си я карам
                              Затова имам нужда от помощ...
                              Защото наистина имам проблеми, и тъй като съм жена, всеки ме прави на маймуна...
                              От един месец стои в сервиза, защото майстора твърди, че джаджата, която ми трябва, не се намира в България. Става дума за таблото, от което се управлява радио, климатик и т.н.
                              Затова, братя Алфа-почитатели - помагайте!
                              Благодаря

Comment

• Имам няколко аз.
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X